Judith de Git

Judith de Git
  • Raadslid

Politieke partij

D66

Nevenfuncties

  • Business controller, gemeente Zaanstad
    bezoldigd
  • Vrijwilliger kopgroep bibliotheken
    niet bezoldigd

Ik kom oorspronkelijk uit Schagen, maar woon sinds 1991 met mijn man in Anna Paulowna. Een hele fijne plek vanwege de ruimte, het vele groen en alle voorzieningen, zoals winkels, sportaccommodaties en een treinstation. Onze kinderen Tom (1998) en Roos (1999) zijn hier opgegroeid en wonen inmiddels op zichzelf.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als consulent bij het arbeidsbureau. Na diverse functies bij UWV, ben ik sinds juli 2022 in dienst bij de gemeente Zaanstad als business controller. Ik hou me daar bezig met maatschappelijke thema’s als onderwijs, sport & gezondheid en buurthuizen. In mijn vrije tijd lees ik graag en ik hou van wandelen. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de bibliotheek in Anna Paulowna.

Op 30 juni 2022 ben ik beëdigd als raadslid. Mijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn financiën, bedrijvigheid en dienstverlening. De landelijke politiek trekt dagelijks de aandacht, maar de gemeentelijke politiek is ook van groot belang voor de inwoners. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Download foto’s