Nieuws

Iemand typt iets op een laptop

Vorig jaar heeft de gemeenteraad van Hollands Kroon opdracht gegeven aan het college om onderzoek te doen bij gebruikers en omwonende over de toekomst van MFC Veerburg in Anna Paulowna. Dit onderzoek is uitgevoerd door een extern onderzoeksbureau.

Gemeenteraad Hollands Kroon verdeeld over bestemmingsplan deelgebied B1 in Middenmeer, meerderheid stemt voor

Afgelopen dinsdagavond heeft de gemeenteraad lang gesproken over het bestemmingsplan deelgebied B1. Dit plan maakt het mogelijk om datacenters te vestigen op een stuk grond aan de westzijde van de A7 in Middenmeer. Tijdens de vergadering kreeg de raad uitgebreid de tijd om te spreken.