Paul Medema

Paul staat bij een tafel
  • Raadslid

Politieke partij

Partij van de Arbeid

Wat leuk dat u meer over mij te weten wilt komen! Ik ben Paul Medema en ben geboren op 26 juni 1992. Ik woon al mijn hele leven in Anna Paulowna. Sinds begin 2021 in een nieuwbouwwoning in Elshof-Zuid in Anna Paulowna samen met mijn man Joran.

Aan de GSG in Schagen heb ik 5 jaar HAVO gedaan. Daarna nog 1 jaar HAVO aan de VAVO op het ROC van Den Helder. Na mijn HAVO-diploma ben ik Financial Services Management gaan studeren. Deze studie is bedoeld om de klant centraal te stellen in het bank- en verzekeringswezen. Niet denken aan de eigen omzet of het aansmeren van producten die eigenlijk helemaal niet passen bij de klant. Ik ben nu teamleider bij de ondernemersdesk van Univé Noord-Holland en daarnaast adviseer ik de bestuurder van stichting PluZorg op het gebied van financiën.

Ik ben betrokken bij de samenleving van Hollands Kroon. Als u iets wilt delen of er zit u iets dwars, neem dan contact met mij op. Een luisterend oor kan ik als eerste bieden en daarna kunnen we samen kijken wat we kunnen doen!

Download foto’s