Lia de Vries

Lia de Vries
  • Raadslid

Politieke partij

Onafhankelijk Hollands Kroon

Nevenfuncties

  • Gemeente Opmeer, werkzaam als Privacy Officer, bezoldigd.
    bezoldigd

Sinds 1995 woon ik met veel plezier in Nieuwe Niedorp. Nog steeds geniet ik bijna dagelijks van landschap en natuur in onze woonomgeving.

Ik ben werkzaam geweest bij het UWV, gemeente Zijpe (maakt nu deel uit van gemeente Schagen), en daarna 16 jaar in managementfuncties in de kinderopvang. Een opleiding tot Privacy Officer / Functionaris Gegevensbescherming bracht mij werk in die functie in het onderwijs en inmiddels werk ik als Privacy Officer voor de gemeente Opmeer. Ik verdiep me graag in allerlei maatschappelijke kwesties en wilde al jarenlang politiek actief worden, maar steeds stelde ik dit uit. Lid worden van OHK was een eerste stap om het niet langer uit te stellen en mijn verkiezing tot raadslid is de volgende stap!

U kunt mij vooral tegenkomen in de voormalige gemeente Niedorp, maar ook daarbuiten. Op mijn favoriet plekken buiten Nieuwe Niedorp in Hollands Kroon komen altijd water en land samen, zoals bij de haven van Den Oever, de Waddenzeedijk en hoog op de Ijsselmeerdijk bij het Dijkgatsbos.

U kunt me altijd aanspreken. Ik maak graag een praatje met u over alledaagse dingen, maar natuurlijk ook over meer serieuze onderwerpen.

Download foto’s