Iemand typt iets op een laptop

𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗞𝗿𝗼𝗼𝗻 𝗺𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗮𝗱 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝘂𝗶𝘁𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗽𝗹𝗮𝗻 𝗠𝗙𝗖 𝗩𝗲𝗲𝗿𝗯𝘂𝗿𝗴

Vorig jaar heeft de gemeenteraad van Hollands Kroon opdracht gegeven aan het college om onderzoek te doen bij gebruikers en omwonende over de toekomst van MFC Veerburg in Anna Paulowna. Dit onderzoek is uitgevoerd door een extern onderzoeksbureau. Uit dit onderzoek werd duidelijk dat er veel behoefte is aan een gemeenschapsaccommodatie in Anna Paulowna.

Donderdagavond heeft de gemeenteraad gesproken over het voorstel van het college. Namelijk het verder uitwerken van het plan voor de bouw van een nieuwe sporthal op het terrein van SV Kleine Sluis, verplaatsing van de kegelbanen en de toneelzaal om te bouwen naar een multifunctionele zaal, waarbij de nadruk ligt op niet-sportieve dorps- en/of buurtactiviteiten. Na het zomerreces in 2022 komt het college terug met een uitgewerkt plan.

𝗩𝗲𝗿𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗴𝗲𝗯𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻
De gemeenteraad heeft in gestemd met het energieneutraal en gasloos maken van 15 gemeentelijk gebouwen in de periode 2021-2031.

𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟯𝟬 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗮𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻
De agenda van de raad was vol, daarom is besloten om dinsdag 30 november verder te vergaderen. Wilt u deze vergadering volgen? Dat kan via gemeenteraad.hollandskroon.nl.